produceret i 100% stål,

Croni minilæsser

dansk udviklet og designet

Croni er en dansk producent af minilæssere af højeste kvalitet.

udvalgte

redskaber

For at få det bedste ud af din minilæsser, så kræver det rette udstyr. Hos Croni kan vi tilbyde en række forskellige redskaber, som kan monteres på din minilæsser fra Croni.

Vores udvalg af stærke minilæssere
Vi kan tilbyde tre forskellige minilæssere, L-80, LH – 80, og LH-10. Forneden kan du læse alt om vores minilæssere, og hvorfor at den er perfekt egnet til netop jeres arbejdsopgaver!

Minilæsseren er produceret i 100% stål, hvilket gør den robust. Maskinen er lille men stærk med en bredde fra 78 cm bredde. Minilæsseren er udstyret med en 26 HK kubota motor. Løftekapaciteten kan gå op til 800-1100 kg, og med tiplast op til 580 kg. Med en Croni, får du gjort arbejdet hurtigt og effektivt. Det er let af- og på montering af redskaber – og maskinen er i sig selv let at betjene. En maskine der er bygget til hårdt brug, og som køre når den skal.

Alle modellerne er kompakte og udstyret med en stærk Kubota motor, som kan klare alle former for opgaver du udsætter minilæsseren for. Alle vores minilæssere er gennemtestet, således at du er garanteret en driftssikker minilæsser, som kan assistere dig med dine daglige opgaver.

Brugervenligt design
Tanken bag Croni minilæsser er, at maskinen samtidig med at være lille og manøvredygtig, skal kunne løfte tungt og højt. Minilæsseren skal kunne benyttes af enhver der har behov for at klare opgaver med maskinen. Den er derfor designet til at være let at styre med et brugervenligt styringspanel.

Derudover er redskaber lette at af- og påmontere i fronten på maskinen, hvilket gør at du let kan skifte redskaber i løbet af arbejdsdagen, så maskinen er tilpasset til opgaven der skal løses.