til boligforeninger

skaktstop sæt

til professionelle

martin staal produkter er eneforhandler i danmark

made in

usa

15 mm, 18 mm og 20 mm stængerne er lavet af ekstremt holdbart solidt nylon, firdobbelt krympet til fittings/hylstre i hver ende af stangen, plus at stålet er varmebehandlet for ekstra styrke/holdbarhed og dobbeltbelagt for ekstra korrosionsbestandighed, med rustfrit stål. dobbelte stålknapper for ekstra sikkerhed.

Hvad gør man med en stoppet affaldsskakt: Alle viceværter kender til en stoppet affaldsskakt og kender helt sikkert også til hvor meget det kan lugte og genere en hel opgang og hvor svært det til tider kan være at få bugt med en pizzabakke eller andet der har sat sig fast i skakten, men med skaktstop sættet kan du nemt nå langt op i skakten og trække affaldet ned eller oppefra nå ned i skakten og med krogen få fat i det genstridige affald, så der igen kan blive gennemgang til glæde for dine beboere. 

Med det patenterede dobbeltknap system kan du nemt sætte flere stænger sammen og i et snuptag klikke dem fra hinanden igen, der er stænger i flere tykkelser, mere eller mindre flexible afhængig af om de skal kunne nå langt op i en skakt eller skal kunne dreje og bukke sig, fælles for dem alle er at de kan alle sættes sammen.