Spåner – Blå Spanvall

Anvendelse af Blå Spanvall
Boksen rengøres, og ved opstart af en boks fordeles 3-6 baller jævnt pr. boks ved en standardboks på ca.12 m2. Hestepærer fjernes dagligt og våde pletter efter behov, og der fyldes efter Ca. 1 balle pr. boks pr. uge ved heste.

Fordele
• Høj sugeevne
• Støvrenset
• Mindre mødding
• Lys og blød overflade
• Økonomisk i brug

Teknisk Data
23 kg +/- 10%

21 baller pr palle

Grov Struktur

Nåletræ

Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Historisk set stammer de grove spåner fra Sverige, hvor man altid har strøet med de groveste spåner i hesteboksen. Spånerne er fremstillet af bløde nåletræsspåner af god kvalitet, som er varmebehandlet. Den grove struktur gør spånerne særdeles velegnet til heste, da spånerne ikke indeholder stikkere, der kan sætte sig fast i hestens stråle og genere, plus spånernes høje sugeevne, mindsker risikoen for sur stråle.

Grove spåner er blevet hestefolks helt klare førstevalg, når det kommer til strøelse. Hos Spanvall kalder vi de grove spåner, BLÅ Spanvall, og spånerne kan anvendes bredt herunder som dybstrøelse til kvæg, men er specielt velegnet til heste og fjerkræ. Ved brug af grove spåner får du en mere luftig og dermed fjedrende madras til dine heste. Når du strøer med spåner fra Spanvall vil du opleve et lysere og mere indbydende miljø i stalden, og boksen vil se pæn ud.

RELATED PRODUCTS